Beste sim only abonnement

Het beste sim only abonnement is niet voor iedereen hetzelfde. In de vergelijking op deze pagina staan de beste sim only abonnementen. Als je op zoek bent naar de beste sim only aanbiedingen kun je de aanbiedingen ook direct bekijken.

De beste sim only abonnementen

Belbundel Databundel Internetsnelheid Prijs per maand
Onbeperkt 1000 MB 14,4 Mbit/s (3G) € 10,-
Meer informatie
200 Min 2000 MB 75 Mbit/s (4G) € 14,-
Meer informatie
200 Min 5000 MB 225 Mbit/s (4G+) € 25,-
Meer informatie

De bovenstaande sim only abonnementen zijn het beste. Simpel biedt een sim only abonnement aan waarbij je voor 10 euro per maand onbeperkt bellen en SMS’en krijgt en 1000 MB aan data. Als je een sim only wilt met 4G biedt Ben het beste sim only abonnement aan. Bij dit abonnement krijg je een downloadsnelheid van 75 Mbit/s. KPN biedt momenteel het beste sim only abonnement voor grootverbruikers. Bij KPN kun je een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s halen.

Het beste sim only abonnement kiezen

Beste sim only abonnementBij het kiezen van het beste sim only abonnement is het belangrijk dat je je verbruik weet. Een gemiddelde consument verbruikt ongeveer 200 belminuten en 1000 MB aan data per maand. Naast je verbruik is het ook belangrijk dat je weet wat voor internetverbinding je wilt gebruiken. Een 3G sim only abonnement is vaak goedkoper dan een sim only abonnement met 4G. Als je regelmatig internet is het aangeraden een sim only abonnement te nemen met 4G. Sim only abonnementen bij KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile en Ziggo geven je automatisch toegang tot een 4G netwerk. Providers zoals Ben, Simyo, Youfone en Telfort geven je toegang zodra je de 4G afsluit bij het abonnement. Bij Ben, Simyo, Youfone en Telfort betaal je een klein bedrag extra per maand.

Naast de internetverbinding is de looptijd ook van belang, met een looptijd van 1 maand kan je het sim only abonnement maandelijks opzeggen. Vaak krijg je geen korting bij een maandelijks opzegbaar abonnement en zijn deze abonnementen vaak duurder, je kan een maandelijks opzegbaar sim only abonnement afsluiten bij Ben, Simyo, Youfone, Tele2 en Ziggo. Bij een looptijd van 1 jaar krijg je vaak een minimale korting, een sim only abonnement van 1 jaar kan je afsluiten bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Youfone, Simyo en Hollandsnieuwe. Sim only abonnementen van twee jaar zijn vaak het beste. Alle providers behalve Simyo bieden twee jarige contracten aan.