Beste sim only abonnement

Het beste sim only abonnement is niet voor iedereen hetzelfde. In de vergelijking op deze pagina staan de beste sim only abonnementen. Als je op zoek bent naar de beste sim only aanbiedingen kun je de aanbiedingen ook direct bekijken.

De beste sim only abonnementen

Belminuten Databundel Internetsnelheid Maandprijs
100 1 GB 75 Mbit/s € 6,- Bestellen
200 2 GB 256 Mbit/s € 7,- Bestellen
200 1 GB 100 Mbit/s € 7,- Bestellen

Het beste sim only abonnement kiezen

Beste sim only abonnementBij het kiezen van het beste sim only abonnement is het belangrijk dat je je verbruik weet. Een gemiddelde consument verbruikt ongeveer 100 belminuten en 1000 MB aan data per maand. Naast je verbruik is het ook belangrijk dat je weet wat voor internetverbinding je wilt gebruiken. Een 3G sim only abonnement is vaak goedkoper dan een sim only abonnement met 4G. Als je regelmatig internet is het aangeraden een sim only abonnement te nemen met 4G. Sim only abonnementen bij KPN, Tele2, Vodafone, T-Mobile, Hollandsnieuwe, Simpel en Telfort geven je automatisch toegang tot een 4G netwerk. Alleen bij Ben kost het 1 euro per maand extra om gebruik te maken van 4G internet.

Naast de internetverbinding is de looptijd ook van belang, met een looptijd van 1 maand kan je het sim only abonnement maandelijks opzeggen. Vaak krijg je geen korting bij een maandelijks opzegbaar abonnement en zijn deze abonnementen vaak duurder, je kan een maandelijks opzegbaar sim only abonnement afsluiten bij Ben, Simyo, Youfone & Tele2. Bij een looptijd van 1 jaar krijg je vaak een minimale korting, een sim only abonnement van 1 jaar kan je afsluiten bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Youfone, Simyo en Hollandsnieuwe. Sim only abonnementen van twee jaar zijn vaak het beste. Alle providers behalve Simyo bieden twee jarige contracten aan.