Beste sim only provider

Hieronder is een overzicht te zien van alle sim only providers. De vergelijking is gemaakt op basis van prijs, klantenservice en internetsnelheid. Tele2 is momenteel de beste sim only provider, dit komt doordat Tele2 een goede klantenservice heeft en een hoge praktische én theoretische 4G snelheid aanbiedt voor een laag tarief. KPN neemt op dit moment de tweede plaats in. Deze sim only provider biedt een uitmuntende klantenservice en een hoge 4G snelheid. In vergelijking met Tele2 is KPN echter duurder.

De beste sim only providers

Prijs Klantenservice Internetsnelheid Totaalcijfer
9,3
8,9
8,5
8,3
7,9
7,6
6,4
5,9
5,4

Bij het beoordelen van de prijs is gekeken naar de prijs van alle beschikbare abonnementen en of deze goedkoop zijn in vergelijking met andere sim only abonnementen. De klantenservice is beoordeeld op klantvriendelijkheid, parate kennis en de wachttijd. De internetsnelheid is beoordeeld aan de hand van de maximale 4G snelheid, een sim only provider die enkel 3G aanbiedt krijgt 1 ster. Als er 4G wordt aangeboden krijgt de provider 2 sterren, bij een downloadsnelheid van 75 Mbit/s tot 150 Mbit/s krijgt een provider 3 sterren. Een downloadsnelheid van 150 Mbit/s tot 225 Mbit/s levert 4 sterren op en als de sim only provider 225 Mbit/s of meer aanbiedt leidt dit tot een score van 5 sterren.

De beste sim only providers bieden extra service

Enkele sim only providers bieden ook extra service bij een abonnement. Een voorbeeld hiervan is KPN, deze sim only provider heeft een klantenservice die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Momenteel is er geen enkele andere sim only provider die deze service ook aanbiedt, hierdoor heeft KPN 5 sterren voor het onderdeel klantenservice. T-Mobile biedt daar in tegen de mogelijkheid aan je bundel elke maand aan te passen, als je verwacht dat je een volgende maand minder of meer data gaat verbruiken dan kan je dit zelf aanpassen. Telfort is één van de beste sim only providers als je vaak langdurig belt, je verbruikt nooit meer dan 10 minuten van je belbundel. Gesprekken die langer zijn dan 10 minuten zijn gratis.