De beste sim only abonnementen

15 mrt De beste sim only abonnementen

Beste sim onlySim only abonnementen kun je afsluiten voor één maand, één jaar of je kunt kiezen voor een tweejarig contract. Een overzicht van de beste sim only abonnementen voor iedere contractduur.

Sim only abonnementen met verschillende contractperiodes

Bij een sim only abonnement kun je kiezen voor drie opties wat betreft de contractduur. De meeste providers bieden de mogelijkheid om contract af te sluiten voor de duur van één of twee jaar. Bij enkele providers is het ook mogelijk om sim only abonnementen af te sluiten die je maandelijks kunt opzeggen. Hieronder worden de beste sim only abonnementen weergegeven, afhankelijk van de looptijd. Hierbij is uitgegaan van een verbruik van minimaal 300 minuten en/of sms’jes en een minimale databundel van 1 GB.

Beste sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is

De onderstaande sim only abonnementen zijn allemaal per maand opzegbaar. Wie kiest voor een sim only abonnement dat maandelijks kan worden opgezegd betaalt een iets hoger bedrag per maand voor de flexibiliteit. Ben heeft op dit moment het goedkoopste sim only abonnement met deze contractduur. Het beste sim only abonnement als gekeken wordt naar de prijs/kwaliteit verhouding is verkrijgbaar bij Tele2. De provider biedt voor 17 euro namelijk 1,5 GB plus een onbeperkte bel- en smsbundel. Bovendien biedt Tele2 standaard 4G aan bij alle abonnementen en dat alles voor een relatief lage prijs.

Belbundel Databundel Standaard 4G Maandelijkse kosten
300 min/sms 1 GB Nee € 10,-
300 min/onbeperkt sms 1,5 GB Ja € 15,-
Onbeperkt min/sms 1,5 GB Ja € 17,-
450 min/sms 1,5 GB Nee € 18,-
300 min/sms 1 GB Nee € 18,-

Sim only abonnementen met een éénjarig contract

Er zijn zes providers die een sim only abonnement voor de duur van één jaar aanbieden. Hollandsnieuwe heeft het beste sim only abonnement qua prijs. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat bij Hollandsnieuwe zowel belminuten als sms’jes en MB’s uit dezelfde bundel worden gebruikt. Met de bundel van 1500 min/sms/MB kun je dus bijvoorbeeld 300 minuten bellen, 200 sms’jes versturen en 1 GB aan data verbruiken. Wie graag onbeperkt wil sms’en kan bij Telfort, Vodafone, KPN of T-Mobile terecht voor een sim only abonnement.

Het beste sim only abonnement waarmee je zowel onbeperkt kunt bellen als sms’en is verkrijgbaar bij T-Mobile. T-Mobile biedt weliswaar dezelfde bundel als KPN, maar die van T-Mobile is goedkoper. Wie gebruik wil maken van 4G internet krijgt bij zowel Vodafone als bij T-Mobile en KPN standaard 4G bij elk abonnement. Al met al biedt T-Mobile het beste sim only abonnement voor één jaar bij een gemiddeld verbruik. Voor 27,50 euro krijgen klanten immers een onbeperkte bundel, inclusief 4G, voor een goede prijs.

Belbundel Databundel Standaard 4G Maandelijkse kosten
1500 min/sms/MB Nee € 15,-
300 min/sms 1 GB Nee € 16,-
300 min/onbeperkt sms 1 GB Nee € 18,-
300 min/onbeperkt sms 2 GB Ja € 25,-
Onbeperkt min/sms 1 GB Ja € 27,50
Onbeperkt min/sms 1 GB Ja € 32,50

Beste sim only abonnementen met een tweejarig contract

Dan is er tenslotte nog de mogelijkheid om een tweejarig contract af te sluiten voor je sim only abonnement. Ben biedt in deze categorie voor 9 euro per maand het beste sim only abonnement qua prijs. Bij Simpel en Tele2 krijgen klanten echter meer waar voor hun geld. Voor een iets hoger bedrag per maand krijg je bij deze providers namelijk onbeperkt bellen en sms’en. Een tweejarig sim only abonnement waarbij standaard 4G is inbegrepen is verkrijgbaar bij Tele2, Vodafone, KPN en T-Mobile. Het beste sim only abonnement voor de duur van twee jaar is verkrijgbaar bij Tele2, aangezien klanten bij deze provider onbeperkt bellen en sms’en krijgen, inclusief 4G, voor een relatief laag bedrag per maand.

Belbundel Databundel Standaard 4G Maandelijkse kosten
300 min/sms 1 GB Nee € 9,-
Onbeperkt min/sms 1 GB Nee € 10,-
Onbeperkt min/sms 1,5 GB Ja € 14,-
1500 min/sms/MB Nee € 14,-
450 min/sms 1,5 GB Nee € 16,-
300 min/sms 1 GB Nee € 17,-
300 min/onbeperkt sms 2 GB Ja € 24,-
Onbeperkt min/sms 1 GB Ja € 25,50
Onbeperkt min/sms 1 GB Ja € 27,50

Beste sim only abonnement voor jou

Wat voor jou het beste sim only abonnement is hangt van je verbruik af. Ben heeft qua prijs het beste sim only abonnement voor de duur van één maand of twee jaar. Bij een éénjarig contract heeft Hollandsnieuwe de beste prijs. Tele2 biedt de beste sim only abonnementen aan met 4G en ook voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen kunnen consumenten het beste terecht bij Tele2. Wie op zoek is naar het beste sim only abonnement en bereid is iets meer te betalen dan de laagste prijs kan dan ook het beste sim only abonnement afsluiten bij Tele2.