Het beste maandelijks opzegbare sim only abonnement

29 sep Het beste maandelijks opzegbare sim only abonnement

Beste maandelijks opzegbare sim only abonnementAls je het prettig vindt om snel naar een andere provider te kunnen overstappen, bijvoorbeeld als er een goede aanbieding langskomt, is het slim om te kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Niet alle providers bieden een maand abonnement aan, maar er blijft toch genoeg te kiezen.

Voordelen van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement

Eén van de redenen om te kiezen voor een sim only abonnement dat je maandelijks kunt opzeggen is zoals gezegd de optie om snel te kunnen overstappen. Stel dat een provider met een geweldige actie komt, dan kun je daar meteen van profiteren. Als je kiest voor een jaarabonnement of een tweejarig contract heb je deze mogelijkheid niet. Daarnaast is een maandelijks opzegbaar abonnement gunstig als je belgedrag erg varieert. Op het moment dat je merkt dat je bijvoorbeeld minder gaat bellen kun je met een maandelijks opzegbaar sim only abonnement je belbundel naar beneden bijstellen. Diverse providers bieden een maandabonnement aan. Hieronder worden de verschillende providers vergeleken om te bepalen wat de beste sim only provider is als je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt afsluiten.

De beste sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn

De meeste providers met een eigen netwerk bieden geen maandelijks opzegbare sim only abonnementen aan. Dit geldt voor KPN, T-Mobile en Vodafone, bij deze providers kun je alleen kiezen voor één of tweejarige sim only abonnementen. De dochterproviders bieden vaak wel een maandelijks opzegbaar abonnement aan. Hieronder is een vergelijking te zien van de beschikbare maandabonnementen. Voor de onderstaande vergelijking is uitgegaan van een gemiddeld verbruik van ongeveer 300 minuten/sms’jes en 1 GB aan data en de prijzen zijn inclusief de kosten voor 4G.

Belbundel Databundel Prijs per maand
300 min/1300 sms 1 GB € 11,-
250 min/sms 1,5 GB € 15,-
500 min/onbeperkt sms 1,5 GB € 15,-
Onbeperkt min/sms 1,5 GB € 17,-
300 min/sms 1 GB € 23,-

Ben biedt het beste goedkope sim only abonnement aan

Sim only provider Ben, een dochter van T-Mobile, heeft al geruime tijd de goedkoopste sim only abonnementen. Uit de bovenstaande vergelijking blijkt dat Ben ook het beste maandelijks opzegbare sim only abonnement aanbiedt als je op zoek bent naar de goedkoopste optie. Een nadeel van Ben is wel dat je bij deze provider een maximale 4G snelheid krijgt van slechts 75 Mbit/s. Bij Youfone ligt deze snelheid met 256 Mbit/s een stuk hoger. Ziggo en Tele2 bieden een maximale 4G snelheid aan van 225 Mbit/s en bij Simyo krijg je een 4G snelheid die maximaal op 150 Mbit/s uitkomt. Als je op zoek bent naar het beste sim only abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen is Tele2 de meest geschikte provider voor jou.