Het beste sim only abonnement van dit moment

10 mrt Het beste sim only abonnement van dit moment

Beste sim only van dit momentHet beste sim only abonnement kiezen kan door het grote aanbod van sim only providers de nodige tijd in beslag nemen. Welk sim only abonnement voor jou het meest geschikt is hangt af van je verbruik. Het beste sim only abonnement bij een gemiddeld verbruik is verkrijgbaar bij Simpel. Grootverbruikers kunnen bij Tele2 een sim only abonnement afsluiten met de grootste databundel.

Beste sim only abonnement bij gemiddeld verbruik

Gemiddeld verbruiken consumenten met een sim only abonnement ongeveer 300 minuten/smsjes en 1 GB aan data. Op basis van dit verbruik geeft het onderstaande overzicht de beste sim only abonnementen weer voor de gemiddelde beller die op zoek is naar het goedkoopste sim only abonnement.

Belbundel Databundel Maandelijkse kosten
Onbeperkt 1 GB € 10,-
Onbeperkt 1,5 GB € 14,-
250 min/sms 1 GB € 14,-*
1500 min/sms/MB € 14,-

*Inclusief 4G

Het beste sim only abonnement qua prijs is op dit moment verkrijgbaar bij Simpel. Voor slechts 10 euro krijgen klanten bij deze provider onbeperkt bellen en sms’en in combinatie met een databundel van 1 GB. Tele2 biedt een grotere databundel aan dan Simpel, maar is ook iets duurder. Bij het sim only abonnement van Hollandsnieuwe moet worden opgemerkt dat belminuten, sms’jes en MB’s uit één bundel gaan. Je kunt met de bovenstaande bundel dus bijvoorbeeld 300 minuten bellen, 200 sms’jes versturen en 1000 MB aan data verbruiken.

Beste sim only abonnement met onbeperkt bellen en een grote databundel

Voor wie meer nodig heeft dan een gemiddelde bundel zijn er diverse providers die sim only abonnementen aanbieden met onbeperkt bellen en sms’en. De grootte van de maximale databundel varieert per provider. Hieronder zijn de beste sim only abonnementen te zien, de provider met de grootste databundel staat bovenaan. Van alle abonnementen bieden Ziggo en Youfone het goedkoopste sim only abonnement aan met een grote databundel. Bij Youfone krijgen klanten echter een grotere databundel voor hetzelfde geld. Het beste sim only abonnement voor echte grootverbruikers van mobiele data is verkrijgbaar bij Tele2, voor 35 euro krijg je bij deze provider een veel grotere databundel dan bij de andere providers. Tele2 is bovendien niet de duurste aanbieder van een grote databundel.

Min/sms Databundel Maandelijkse kosten
Onbeperkt 24 GB € 35,-
Onbeperkt 12 GB € 34,50
Onbeperkt 10 GB € 37,50
Onbeperkt 7 GB € 36,-
Onbeperkt 5 GB € 30,-
Onbeperkt 4,5 GB € 30,-
Onbeperkt 3 GB € 30,50

Het beste sim only abonnement voor jouw situatie

Wat uiteindelijk het beste sim only abonnement is verschilt per persoon. Voor consumenten met een gemiddeld verbruik biedt Simpel op dit moment veruit het goedkoopste sim only abonnement aan. Onbeperkt bellen en sms’en en 1 GB aan data krijg je nergens goedkoper. Wie niet voldoende heeft aan een gemiddelde databundel kan bij diverse providers terecht. Als je genoeg hebt aan 5 GB is het beste sim only abonnement af te sluiten bij Youfone. Voor de echte grootverbruikers van data is het beste sim only abonnement verkrijgbaar bij Tele2, deze provider biedt namelijk verreweg de grootste databundel aan en biedt daarmee bovendien de beste prijs-kwaliteit verhouding.