Beste sim only abbonement voor gemiddeld & flexibel gebruik

14 nov Beste sim only abbonement voor gemiddeld & flexibel gebruik

Beste sim only abbonoment voor gemiddeld & flexibel gebruik

Ben je op zoek naar het beste sim only abonnement voor gemiddeld verbruik? Dan is er veel keuzevrijheid. Elke provider biedt ten minste één sim only abonnement voor gemiddeld gebruik aan. Wanneer je boven of onder het gemiddelde verbruik zit richt je dan op sim only providers met de mogelijkheid om zelf een abonnement samen te stellen.

Beste sim only abonnement voor gemiddeld verbruik

Bij het vergelijken van sim only abonnementen wordt er gekeken naar de afzonderlijke elementen die samen het abonnement vormen. Prijzen, databundels en belbundels van verschillende providers worden met elkaar vergeleken om een passend abonnement te vinden. Het uitgangspunt is hierbij de grootte van de bel- en internetbundel die men nodig denkt te hebben. In onderstaande tabel is zo’n vergelijking opgenomen op basis van gemiddeld verbruik. Dit komt overeen met een internetbundel van 1 GB (4G) en een belbundel van 200 minuten. Omdat providers verschillende belbundels aanbieden is er voor een belbundel gekozen die dicht bij de 200 minuten ligt.

Belbundel Databundel Prijs per maand
onbeperkt min/sms 1 GB € 10,-
1000 min/sms 1 GB (4G) € 10,-
300 min/sms 1 GB (4g) € 11,-
250 min/sms 1 GB (4g) € 13,-
300 min/sms 1 GB (4G) € 14,95
onbeperkt min/sms 1 GB (4G) € 15,-
150 min/sms 1 GB (4G) € 15,-
300 min/sms 1 GB (4G) € 15,-
200 min/sms 1 GB € 15,-
500 min/sms 1,5 GB (4G) € 15,-
200 min/sms 1 GB (4G) € 20,-

Voor de gemiddelde gebruiker biedt Hollandsnieuwe het goedkoopste sim only abonnement met 4G aan. Let er wel op dat Hollandsnieuwe geen aparte bundels hanteert en je internet en belbundel worden gedeeld. Hoewel de prijzen van elkaar verschillen bieden alle providers een abonnement aan voor gemiddeld verbruik, keuze genoeg dus.

Het flexibel samenstellen van sim only abonnementen

Wijk je af van het gemiddelde verbruik? Richt je dan op providers die meer flexibiliteit bieden tussen het aantal belminuten en de belbundel. Zo bieden een aantal providers vaste data- en belbundels aan waarbij het niet mogelijk is zomaar elke databundel kan koppelen aan elke belbundel. In onderstaand overzicht is een vergelijking gemaakt tussen providers met vaste bel- en internetbundels en providers met zelf samen te stellen bel- en internetbundels.

Flexibel samenstellen
vinkje_goed
icoon_geen
vinkje_goed
vinkje_goed
vinkje_goed
vinkje_goed
icoon_geen
icoon_geen
vinkje_goed
icoon_geen
icoon_geen

Een voorbeeld van een afwijkende bundel is een abonnement met 300 belminuten i.c.m. een databundel van 2 GB. Deze bundel valt bij Vodafone alsmede KPN tussen wal en schip. Deze kan wel zelf worden samengesteld bij een van de dochterproviders. Door de grootte van je bel en internetbundel zelf samen te stellen voorkom je dat je straks met een abonnement eindigt welke niet gericht is op je persoonlijke verbruik.

Hollandsnieuwe voor de gemmidelde gebruiker & Simyo voor de meeste flexibiliteit

Ben je op zoek bent naar de beste sim only provider voor gemiddeld verbruik dan biedt Hollandsnieuwe het goedkoopste abonnement aan. Er is veel keuzevrijheid, zo biedt elke provider een sim only abonnement aan voor gemiddeld verbruik. Wijk je af van het gemiddelde verbruik dan is dit een ander verhaal. Niet alle providers bieden de mogelijkheid tot het zelf samenstellen van een abbonement, van de providers die dit wel doen is simyo de beste sim only provider met de meeste keuzevrijheid.